Rólunk

Márkákat építünk, arculatot alkotunk, rendezvényeket szervezünk, integrált kampányokat bonyolítunk le. Mindezt az ügyfeleinkkel együtt gondolkodva tesszük úgy, hogy egyaránt megfelelünk az ügyfeleink előtt álló, a digitális transzformációból adódó kihívásoknak, miközben megoldásaink az érzelmi intelligenciára is öszpontosítanak. 

responsive

Szakmaiság

A Prime Time Communications komplex szolgáltatásokat nyújtó kommunikációs ügynökség, így a szakma teljes spektrumát lefedi tevékenységünk. Legyen szó márkaépítésről, teljes arculat tervezésről, online és közösségi médiáról, PR-ről, promóciók lebonyolításáról vagy rendezvényszervezésről, munkatársaink kimagasló szaktudásukkal megtalálják ügyfeleink számára a leghatékonyabb megoldásokat.

responsive

Sokszínűség

Munkatársaink között megtalálható a marketinges, PR-os, közgazdász, nyelvszakos tanár, rendezvényszervező, bölcsész és a pénzügyes is. Mindegyikünknek más a szakterülete, és pont ez tesz bennünket teljessé, valamint biztosítja azt, hogy egy feladatot mindig több nézőpontból közelítünk meg, és a változatos ötleteket összegezve valósítjuk megügyfeleink kéréseit.

responsive

Rugalmasság

Stratégiai kommunikációs és marketing tanácsadás, brand építés, arculattervezés, kreatív- és sajtómunka, közösségi média és online kommunikáció, rendezvényszervezés, produkciós munkák, kiadványszerkesztés, adatbázis management, médiatervezés és vásárlás, minden, amit ügyfeleinkkel együtt megálmodunk. 

Nemzetköziség

Számos hazai projektünk mellett a nemzetközi színtéren is aktívak vagyunk partnereinkkel együttműködve. Számos alkalommal dolgozunk együtt az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletével és az Európai Parlament Tájékoztatási irodájával is. Több mint egy évtizede működünk a MediaConsulta nemzetközi ügynökség-hálózat kizárólagos magyarországi partnereként a legkülönbözőbb projekteken. Magyar cégeknek, vállalatoknak is megoldásokat kínálunk arra, hogyan vezessék be, vagy népszerűsítsék termékeiket, szolgáltatásaikat a nemzetközipiacokon. 

Csapatunk

Tordai Ágnes
Tordai Ágnesügyvezető

Timbókovics Alexandra
Timbókovics Alexandra

Drakopoulos Pécsi Judith
Drakopoulos Pécsi Judith

Körmendi Boglárka
Körmendi Boglárka

Nagy Zsófia
Nagy Zsófia

Gonda Orsolya
Gonda Orsolya

Munkáinkból

Karrier

Marketing gyakornok

Jelentkezz hozzánk marketingkommunikációs gyakornoknak, ha szeretnél tapasztalatot szerezni a tanulmányaid folytatása mellett. Nálunk beleláthatsz a rendezvényszervezés, a tartalomgyártás és egyéb összetett kommunikációs ügynökségi feladatok és projektek részleteibe. Ha jól beszélsz angolul és van heti 20 szabad órád, várjuk az önéletrajzodat az alábbi emailen:  karrier@prime-time.hu
Ügyfeleink