Expat CEO of the Year Gála

A Budapest Business Journal megbízásából 2015 óta rendezzük meg az Expat CEO of the Year gálaestet, idén ötödik alkalommal.

Megbízó:
Budapest Business Journal

 

A Budapest Business Journal, Magyarország egyetlen angol nyelvű kétheti gazdasági lapja, amely évente konferenciákkal, szemináriumokkal is jelentkezik. A rendezvény portfólió gondozása mellett 2010-ben és 2011-ben az Annual Business Forumokat, 2012-ben a 20 éves születésnapi gálát, majd 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben az „Expat CEO of the Year” gálát szerveztük meg.

Az esemény koncepciójának kidolgozása mellett a meghívás-menedzsment, valamint a helyszíni lebonyolítás is feladataink közé tartozott.

Az esemény résztvevőinek száma évről-évre növekszik, a legutóbbi eseményen 230 cégvezető és kormányzati szereplő fogadta el meghívásunkat. A vendégek között szerepelt az amerikai, az osztrák, a német és francia nagykövet, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszter-helyettese, Magyar Levente is.  Emellett sajtómunkánknak köszönhetően a díjátadásról minden, mértékadó gazdasági lap beszámolt.